Vijf weken stage

Vijf weken stage

Maandag 27 Februari Рvrijdag 3 Maart

De carnavalsvakantie, voor mij een gewone week heb ik een paar dagen gewerkt aan stage opdracht. Ik had verder geen directe opdrachten staan en kon hier dus mooi even de tijd voor nemen. Het eerdere onderzoek over trends betreffende mobile marketing en digital marketing zijn compleet en inzichtelijk gemaakt. Hieruit kwam tevens de doelgroep waar ik me op wil gaan richten voor deze opdracht, generation K en Z!

Dit werd in een voorspelling genoemd waarna ik mijn eigen onderzoek hier over heb gedaan. Deze generaties vormen de toekomst, wat inhoud dat met hun wensen rekening gehouden dient te worden bij het ontwikkelen van een marketing plan. Over beide generaties is veel te vinden, relevant, leuk en soms totaal nutteloos maar het bied inzichten die nodig zijn voor deze doelgroep. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat ze zijn opgegroeid met technologie en dat de aandacht binnen 8 seconden vastgehouden moet worden. Deze inzichten en trends zal ik ook in een andere post nog gaan toelichten.

Verder ben ik deze week gestart met een nieuwe opdracht voor Nuon, ze willen gaan werken met een chatbot. Hiervoor moesten 4 vormen komen om aan te tonen hoe we dit voor ons zien. Ik heb hiervoor verschillende papier en digitale schetsen gemaakt om vervolgens na feedback door te gaan met de eerste uitwerking. Deze uitwerking heb ik compleet met toelichting in een presentatie vorm vastgelegd om het idee duidelijk te maken.