21 weken stage

21 weken stage

Maandag 19 juni – vrijdag 23 juni

 

Nu het einde van de stage in zicht komt heb ik vorige week vrijdag nog even snel besproken hoe ik deze tijd zal indelen. Hierbij kwam al snel ter sprake dat ik een begin kon gaan maken met de presentatie voor 4 Juli. Ik had hier al eerder een tussenpresentatie voor gemaakt dus de opzet was er al wel.

Zodra ik exact weet wat ik allemaal wil vertellen kan ik dit gaan finetunen in het design. Hierbij zijn de 2 hoofdonderwerpen de stageopdracht en een deel van de werkzaamheden die hierop aan sluiten.

Dinsdag kwamer er mails van Vodafone binnen waar ik nog aan verder heb gewerkt, ik vind het lastig om in te schatten welke werkzaamheden ik nog kan oppakken en welke ik beter niet kan doen omdat ik natuurlijk ook langzaam moet afronden. Ook ben ik verder gegaan met de eindpresentatie, ik kan merken dat ik erg veel materiaal heb en dat ik een selectie moet gaan maken over wat ik wil vertellen.

Woensdag was ik er even tussenuit, op Avans was het Foom event georganiseerd door studenten en dit leek nuttig te zijn voor het social marketing stuk dat ik met Saskia probeer op te zetten voor mobile water.

Ook kreeg ik bericht over de happycheck voor Vodafone, maar hier zou ik donderdag mee verder gaan.

Donderdag heb ik dan ook de feedback inzichtelijk gemaakt en heb ik deze verwerkt in de schermen. Ik kan inmiddels goed merken dat ik een manier van werken heb gevonden die goed voor mij werkt.

Het einde van de dag kreeg ik nog een telefoontje van Jeroen, Ziggo wilde graag fractals in hun design verwerken en of ik een voorstel kon maken. Hier heb ik dan ook aan verder gewerkt en tevens een deel van de vrijdag aan besteed.

Ook kwam er een mogelijke stagiair op bezoek vrijdag, ik mocht bij dit gesprek zitten wat een leuke afwisseling was op het zelf gesolliciteerd hebben voor stages eerder dit jaar.