14 Weken stage

14 Weken stage

Maandag 1 mei – Vrijdag 5 mei

Zoals ik al had gehoopt was ik maandag weer voldoende opgeknapt om te beginnen. Maar omdat vorige week iets anders was verlopen dan de bedoeling was moest ik nog het een en ander doen. Zo was mijn vorige blogpost niet online gekomen waar ik dan ook mee ben begonnen.

Daarnaast ben ik gaan kijken wat er al was gemaakt voor de beurs, omdat het natuurlijk weinig zin heeft om dubbel werk te gaan doen. Hier zag ik dat er 1 andere vraag was uitgewerkt en ik hoorde dat er een demo was gemaakt. Ik heb dan ook besloten om eerst te wachten op een reactie van Florian of Kevin voordat ik hier aan verder zou gaan.

Tevens kwam Jeroen met de vraag om in de middag even te gaan zitten voor de presentatie die hij geeft op de beurs. En hebben we met Kevin gekeken naar de app voor de beurs.

Hier hebben we een paar kleine aanpassingen gedaan die ik stiekem al een beetje had verwacht. Dit hield voor mij in dat ik opzoek kon naar een aantal beelden/emojis en geen nieuwe beelden hoefde te creëren. Verder heb ik mijn ontwerp criteria voor mijn stageopdracht in een blogpost omgezet.

Ook dinsdag ben ik hier nog even mee verder gegaan, het leek me handig om een aantal voorbeelden te noemen bij ieder punt om een duidelijk beeld te schetsen voor zowel mijzelf als wie mijn onderzoek lezen.

Tevens heb ik nog verder wat onderzoek gedaan naar deze voorbeelden, maar dit heeft niet geleid tot nieuwe handvaten of inzichten en is niet relevant genoeg om in een onderzoek post te verwerken.

De rest van de dag heb ik besteed aan de posts van opdrachten waar ik aan werk tijdens mijn stage. Omdat deze opdrachten soms door elkaar lopen was het er voor een aantal niet van gekomen om de post aan te vullen. Ook woensdag heb ik hieraan besteed.

Daarnaast heb ik kort een bespreking gehad over de beurs en zal ik meewerken aan de powerpoint ontwerpen om de informatie zo te ontwerpen dat dit goed overkomt. En heb ik donderdag gewerkt aan afbeeldingen voor de demo site, deze werd iets vernieuwd voor de beurs.

Ook heb ik een ontwerp gemaakt voor een ‘call to action’ waarop een qr code, nfc tag en een link naar de survey voor de beurs moeten komen. Hiervoor is ook gekeken naar promotie materiaal, maar dit leek niet nodig.

Vrijdag heb ik gewerkt aan mijn verslaglegging van de projecten waar ik tot nu toe aan heb gewerkt. Al met al een afwisselend weekje dus.