13 weken stage

13 weken stage

Maandag 24 April – vrijdag 28 April

Wederom een iets andere week dan normaal, maandag ben ik met Florian (oud stagiair) gaan zitten voor de beurs waar Mobile Water zal staan.

Na snel uitgelegd te hebben wat ongeveer het idee was zijn we samen gaan zitten voor de vragen die we in de survey/enquete achtige app willen gaan stellen. Door de onderwerpen die al eerder waren genoemd, wat voorbereiding en brainstormen kwamen we uiteindelijk op 5 vragen. Hier hebben we ook teksten bij bedacht, zo zal er feedback wordt gegeven wanneer dit wel of niet aansluit bij de visie van Mobile Water.

Vervolgens zijn we gaan zitten voor de vormgeving van het concept. Ik had hiervoor al een schets gemaakt met mijn voorkeur en dit gaf een mooi startpunt. We zijn voor 2 vragen gaan kijken wat voor illustraties er pasten bij de vraag, hierbij kon ik merken dat het makkelijker was om een woordweb te maken en hele snelle schetsen (zoals ik van CMD uit gewend ben).

Daarnaast zijn we met Kevin gaan zitten om te kijken wat er in een week te realiseren is, omdat de beurs erg dichtbij komt! Gelukkig bleek dit goed haalbaar en konden we dan ook onze idee├źn gaan visualiseren. Florian zou hierbij kijken naar de opmaak van de app en 1 vraag die we hadden uitgedacht. En ik zou de andere vraag uitwerken die we hadden uitgedacht. Daarnaast zou ik verder denken voor de andere vragen die we hadden bedacht. Hiervoor heb ik meerdere opties per vraag bedacht welke we de volgende dag konden uitwerken.

Maar helaas liep dit iets anders dan ik zou willen, ik ben namelijk de rest van de week flink ziek geweest. Hierdoor heb ik niets kunnen doen.

Vrijdag zou iedereen vanuit huis werken in verband met koningsdag de dag ervoor, dus ik dacht dat het me zou lukken om minimaal een halve dag te werken. Maar ook dit is helaas niet gelukt, dus ik hoop maandag weer fris te kunnen beginnen.