Mobile Water

Mobile Water

Mobile Water is gevestigd in Dordrecht aan de wolwevershaven, ze richten zich op Mobile Marketing dit houdt in dat er een brug wordt gemaakt van mobiele technologie mogelijkheden naar creatieve marketing. Klant interacties worden ontworpen om als leuk te worden ervaren en om effectief het gewenste resultaat te behalen met naar eigen woorden een slimme achterkant.

De campagnes worden in zijn totaliteit uitgewerkt voor ieder kanaal dat de klant wenst, om alle gewenste informatie direct te kunnen bieden.

Daarnaast houden ze zich bezig met de development van custom made mobile websites. Hebben ze een push notification platform dat berichten eenvoudig en snel naar de gebruiker kan krijgen.

Door bijvoorbeeld whatsapp mogelijkheden te koppelen aan back-end ontstaan nieuwe kanalen voor klanten.

De klanten zijn zeer divers, van Vodafone, t-Mobile tot Seat, NUON en KLM. Dit zorgt ervoor dat er ook binnen de opdrachten veel diversiteit ontstaat wat zorgt voor afwisselende mogelijkheden.

Zo kan er worden gewerkt aan een Quiz, een chat bot maar ook aan surveys voor medewerkers van klanten.

Mijn rol en werkzaamheden

Gedurende de stageperiode wordt meegewerkt en gedacht aan nieuwe en lopende projecten. Hier zal voornamelijk gewerkt worden aan creatieve concepten en design/vormgeving.

Daarnaast zal worden meegedacht en gewerkt aan het invullen en opzetten van creatieve mobile marketing campagnes.

Door mee te werken aan lopende en nieuwe projecten worden verschillende aspecten van het proces ervaren. Zo zal er in de concepting fase meer kennis worden opgedaan over marketing, campagnes, en de mogelijkheden van mobiel.

Waar in de fase van vormgeving meer ervaring kan worden opgedaan met de adobe software. Het toepassen van de kennis uit het verdiepingsemester zit in zowel de concepting als vormgevingfases. Hier is UI en UX zeer belangrijk waardoor dit geen probleem zal zijn.